KAYSERİ / BÜNYAN - Yeni Süksün Ortaokulu

.
YENİ SÜKSÜN MAH. ATATÜRK BUL. YENI SUKSUN ORTAOKULU NO 38 BÜNYAN / KAYSERİ
Vizyon
ÖĞRENCİLERİMİZİ EN GÜZEL DAVRANIŞLARLA ve BİLGİLERLE DONATARAK GELECEĞE HAZIRLAMAK.
Misyon
ÜLKESİNİN DEĞERLERİNE SAHİP ÇIKAN, ÇEVRESİNE SAYGILI, GELECEĞE UMUTLA BAKAN BİREYLER YETİŞTİRMEK.
Okulumuz sosyal, sportif ve kültürel faaliyetlerde ilçede dereceler almıştır.
Öğretim Şekli :Tam gün
08.50 15:00
Kaloriferli
Ulaşım
Bünyan ve Kayseri üzerinden Bünyan Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi otobüsleri ile ulaşım sağlanmaktadır.
Okulumuza Hazarşah tan öğrenciler servisle gidip gelmektedir.
YENİ SÜKSÜN MAHALLESİ BÜNYAN KAYSERİ
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Bünyan ilçe merkezine 18 km. Kayseri il merkezine Bünyan üzeri 62 km. Kayseri Direk 40 km uzaklıktadır.
Okulun Sınav Başarı Durumu
Okulumuz liselere öğrenci yetiştirmektedir. En son lgs sınavında ilçe genelinde okulumuz on altı okul içinden yedinci olmuştur. Önceki yıla göre puanını en fazla yükselten okul olmuştur.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi
8. sınıfı bitiren öğrencilerimizin tamamı liselere yerleşmektedir.
Sportif Etkinlikler
Okulumuz voleybola ilçede dereceler almıştır. Okulumuzda basketbol, voleybol ve mini futbol sahamızda sportif etkinlikler gerçekleştirilmektedir. Ayrıca spor ve etkinlik sınıfımız vardır. Burada öğrencilerimiz masa tenisi oynamaktadır.
Bilimsel Etkinlikler
Okulumuzda Fen ve Teknoloji sınıfımız vardır. Öğrencilerimiz bilimsel etkinliklerini yapmaktadır.
Hedeflerimiz arasında proje çalışmalarında etkili olmak vardır.
Diğer Hususlar
Okulumuz yaptığı sosyal, sportif ve kültürel faaliyetlerle öne çıkan, öğrencilerin hepsine başarılı olsun olmasın değer verildiği, önemsendiği, başarıyı hem ders hem de davranışta göstermeyi ilke edinmiş bir okuldur.